Mainosmateriaalin toimitus

Mainosmateriaalin toimitusaikataulu:

Aineiston toimituksen yhteydessä tulee ilmoittaa aina seuraavat tiedot:

Aineisto-osoite: verkkomedia.aineisto(a)sanoma.fi

Asiakas voi pyörittää yhdellä mainospaikalla viittä eri mainosversiota ilman lisämaksua.

Bannerit

Pelikoneessa ja Älypäässä on seuraavat Premium-banneripaikat.

Jättibanneri

Panoraama

Paraati

Jättiboksi (Pre-roll)

Katkomainos

Pre-roll video

Huomioitavaa pre-roll videon teossa:

Etuspotti on klikattava. Klikkiohjaus toteutetaan suoraan mainonnanhallintajärjestelmästä ja se on mahdollista toteuttaa vain yhteen kampanjasivustoon (url). Hiiritoiminnot mainoksen sisällä eivät toimi, eikä mainokseen voi rakentaa interaktiivisia elementtejä.

Pre-roll Flash

Huomioitavaa pre-roll flashin teossa:

Pre-roll videoiden yleinen toimitusohje

Suosittelemme ensisijaisesti toimittamaan aineiston Ruutu Videoverkostoa varten Spotgate-palvelun kautta (www.spotgate.fi). Aineiston voi toimittaa myös joko latauspalvelun kautta tai sähköpostitse osoitteeseen online.aineisto@sanoma.fi Valmis aineisto videomainontaa varten sekä mainoksessa käytettävä URL on toimitettava kaksi (2) työpäivää ennen kampanjan alkua.

Aineiston tekniset tiedot:

Mediatoimistokutsut ja ohjelmallinen ostaminen

Aineiston voi toimittaa myös VAST-kutsuna (Adform tai Doubleclick tai Sizmek). Kun ostaja toimittaa mediatoimistoscriptin tai kampanja ostetaan ohjelmallisen ostamisen kautta, ostajan on varmistettava, että:

Äänenkäyttö bannerimainoksissa

Mainoksissa voidaan käyttää ääntä kahdella eri tavalla:

  1. Mouse-overina, jolloin ääni alkaa 2 sekunnin kuluttua, kun kävijä vie hiiren kursorin mainosalueelle. Äänen tulee keskeytyä välittömästi, kun hiiren kursori viedään pois mainosalueelta.
  2. Äänen käynnistys,"ääni päälle"-painikkeesta. Mainoksessa tulee tässä tapauksessa olla myös"ääni pois"-painike, josta kävijä voi halutessaan keskeyttää äänen.
  3. Video- ja mainospeliratkaisuissa äänenkäyttö on vapaa

Räätälöidyt Flash-pelit

Sanoma Gamesin toteuttama peli.

Toteutamme haluamasi pelin pelikatalogistamme haluamallasi ulkoasulla.

Kolmannen osapuolen tekemä kokonainen peli

Voimme toteuttaa etusivunoston myös jo valmiista pelistä. Pelin tulee olla yksi .swf-tiedosto, joka sisältää kaiken tarvittavan ja käynnistyy ilman parametreja. Tiedoston tulee löytyä mainostoimiston, asiakkaan tai Sanoma Digital Finlandin koneelta / palvelimelta tallennettuna, esimerkiksi linkit eivät toimi. Pelikoneen ja Älypään kaikki pelit ovat Flash -pelejä. Sivustoillamme eivät toimi esimerkiksi Shockwave tai Java -pelit. Peli voidaan toteuttaa myös iframe-toteutuksena, jolloin itse peli poimitaan toiselta sivustolta iframeen. Iframen maksimikoko on 800x800px

Urheilusponsorointi

Seuraavat aineisto-ohjeet pätevät kaikkiin urheilupalveluihimme: Liigapörssi, HockeyGM, Valioliigapörssi, Leijonapörssi ja Futispörssi.

Panoraama

Mobiilibanneri

Tapetti

Ota yhteyttä niin jutellaan!