Me tuotamme peliratkaisuja markkinointisi tueksi. Peliratkaisumme ovat avaimet käteen projekteja. Te kerrotte mitä haluatte ja me teemme taikoja. Alla suosituimpia ratkaisujamme.

Testit

Hyvä testi antaa merkityksellisen ja henkilökohtaisen lopputuloksen. Ihmiset rakastavat testejä ja jakavat mielellään hauskoja ja osuvia tuloksia eteenpäin. Yksi testi luo tuhat tarinaa, joista jokainen viestii brändiäsi eteenpäin. Teemme kahdenlaisia testejä: profiloivia testejä ja pistetestejä. Näiden ero on lähinnä testin logiikassa.

Kokeile profiloivaa testiä

Kokeile pistetestiä

Visat

Kuka ei olisi pelannut Trivial Pursuittia pikkutunneille asti? Tietovisat koukuttavat aina. Ne ovat parhaimmillaan valaisevia ja hauskoja. Kun haluat viestittää jotain muttet tiedä miten saisit viestisi parhaiten perille, kerro tarinasi trivian avulla. Opi mitä yleisö ei vielä tiedä ja missä mielipiteet eroavat. Selvitä missä kohtaa kommunikointisi voisi olla tehokkaampaa. Taklaa kaikki epäilykset ja väärinymmärrykset visalla. Käytä sekä ulkoiseen että sisäiseen viestintään.

Kokeile visaa


Minipelit

Minipeli herättää ilmoituksesi eloon. Raaputusarpa, raha-automaati, testi tai lyhyt visa. Pelattavissa suoraan julkaisualustassaan oli se sitten mobiili, tabletti tai selain. Minipelejä voidaan käyttää display-mainonnassa tai sisältöelementteinä muissa alustoissa. Minipeleillä saat huomattavasti paremman osallistumisprosentin, kuin pelkällä mobiilibannerilla.

IS Peliadvertoriaalit

IS Peliadvertoriaalit = Peli + toimituksellinen sisältö + Iltasanomat.fi lukijat. Advertoriaali on toimituksellista sisältöä tuotteestasi tai palvelustasi. Peliadvertoriaali sijoitetaan IS:n sivuille ja siihen ohjataan liikennettä suoraan etusivulta. Peliadvertoriaali aktivoi ylesisön osallistumaan, oppimaan ja jakamaan viestiäsi eteenpäin. Advertoriaalin hyödyt verrattuna display mainokseen ovat selkeät; se on pitkäaikainen, relevantti, informatiivinen ja laadukas.


Brändätyt pelit

Brändillesi luotu peli on täydellinen keino kasvattaa yhteisöä ja lojaliteettia brändiäsi kohtaan. Räätälöity peli on pitkän tähtäimen investointi, jolla luodaan yhteisö ja haetaan korkeaa sitoutumisprosenttia muihin mainonnan muotoihin verrattuna. Pelillä saat kampanjan joka aktivoi, luo tapoja ja rikkoo rutiineja.

Kokeile peliä

Työelämän visat ja pelit

Olemme vuosien varrella tehneet useita työelämään ja rekrytointiin liittyviä visoja ja testejä. Testit ovat tehokas keino viestiä yrityksen, liiton tai yhdistyksen toimintatavoista ja kulttuurista.

Kokeile työelämän peliä tai visaa

Lisää työelämän toteutuksia löydät täältä

Kysy ratkaisuista ja toteutuksista!